Wat eet jij vandaag met aardappelen?

Of je nu wilt koken met (traditionele) aardappelrassen dichtbij van de klei, of juist culinair en creatief met specialiteiten rassen: voor ieder wat wils met onze merken Jongens van de Klei en Le Bistro. Laat je inspireren!

Jongens van de Klei

Jongens van de Klei aardappelen worden met zorg en vakmanschap geteeld. Alles wordt in het werk gesteld om te zorgen voor een natuurlijke en echte smaak. Onze telers bevinden zich doorgaans in de Nederlandse kleigebieden. Dit zijn overwegend de kustprovincies en de poldergebieden. Kleigrond houdt vocht vast en heeft een bijzonder gunstige structuur voor de teelt van aardappelen. Jongens van de Klei bestaat uit een breed assortiment traditionele rassen, zoals Bildtstar, Eigenheimer, Irene, Nicola, Doré en Frieslander. De Jongens van de Klei hebben ook aardappelen geselecteerd op kookeigenschappen (vastkokend, iets kruimig, kruimig en zeer kruimig). Kruimig en vastkokend zijn ook biologisch verkrijgbaar.

Smaakvolle alledaagse maaltijden op tafel zetten met onze Jongens van de Klei producten? Klik op de onderstaande link!

“Jongens van de Klei sluit goed aan bij de wens van de consument naar een duidelijke herkomst en lokale producten”
Robin Smit over Jongens van de Klei

Le Bistro

Le Bistro aardappelen zijn speciaal geselecteerd vanwege hun uitzonderlijke kwaliteit, smaak en mooie uiterlijk. Sfeervolle terrasjes en Franse bistro’s , dat is de sfeer die past bij ons merk Le Bistro aardappelen. Met rassen van het seizoen, speciale soorten en kleuren en een mooie gladde schil bieden we de thuiskok inspiratie voor creatieve gerechten.
Le Bistro is er ook voor de liefhebber van verse producten, maar met weinig tijd. Met onze magnetron verpakkingen staan verse krieltjes binnen 10 minuten op tafel!

Smaakvolle creatieve maaltijden op tafel zetten met onze Le Bistro producten? Klik op de onderstaande link!

“De sfeer en stijl van Le Bistro past goed bij de wensen van de creatieve thuiskok. Mooie aardappelen, goede smaak en verrassende recepten”
Robin Smit over Le Bistro aardappelen