Werkwijze

IMG5957_thumb1.JPG

leeslijn_thumb1.jpg

IMG5940_thumb1.JPG

verpakt product_thumb1.jpg
De Nederlandse consument eet jaarlijks 89 kilo aardappelen per persoon waarvan 53 kilo verse tafelaardappelen. De aardappel komt dus vaak op tafel en zal van goede kwaliteit moeten zijn. Bijna een derde van de aardappelen die de Nederlandse consument in de supermarkt koopt zijn Landjuweelaardappelen. Daar zijn we trots op. Door het dagelijkse contact met onze klanten en toeleveranciers kunnen we als aardappelketen een goed product leveren.

'Landjuweel'systeem

Ons uitgangspunt is dat de aardappel in het afzetkanaal een probleemloos product moet zijn, zodat de consument tevreden blijft en onze afnemers een goed rendement behalen. Borging van kwaliteit en voedselveiligheid is hiervoor noodzakelijk. Wij werken volgens het ‘Landjuweel’systeem. Een systeem waarin is vastgelegd op welke wijze de processen binnen ons bedrijf beheerst en geborgd worden. Deze voor ons vanzelfsprekende manier van werken voldoet aan strenge internationale voorwaarden en certificeringseisen. Landjuweelaardappelen zijn volledig traceerbaar tot op het perceel waar de aardappelen zijn geteeld.

Schakel in de keten

Landjuweel wil een sturende schakel in de keten zijn. Wij denken mee met de afnemer over presentatie van het product, het verbeteren van de uitstraling en het ontwikkelen van nieuwe concepten om aan de verwachting van de consument te voldoen.

Postadres

Landjuweel b.v. aardappelen
Postbus 2
9982 ZG Uithuizermeeden

Bezoekadres

Oosternielandsterweg 9
9985 SB Oosternieland

Tel:  0595 - 454200
Fax: 0595 - 413446
info@landjuweel.nl